Veterinarska klinika Zajc & Co.

Zakaj izbrati prav našo bolnico za male živali?
Hitri, učinkoviti, izkušeni

Hitro in zanesljivo diagnozo ter uspešno zdravljenje vaše živali vam zagotavlja sočutna in uigrana veterinarska ekipa z več kot 25 letnimi izkušnjami, ki se stalno strokovno izpopolnjuje.
 

Vse na enem mestu


Celovito zdravstveno oskrbo vaše živali - diagnostiko, zdravljenje in preventivo - opravimo pri nas, za kar imamo na voljo sodobno diagnostično opremo in najnovejše metode zdravljenja.
 

Vedno dosegljivi podatki


Vsi zdravstveni podatki vaše živali - kartoteke, laboratorijski in slikovni izvidi - so dosegljivi v naši digitalni kartoteki easyVET.


RTG, UZ, endoskopija

Za čim uspešnejšo diagnostiko in zdravljenje internističnih obolenj smo opremljeni z digitalnim RTG, UZ aparatom ter sistemom za bronho- in enteroskopijo.
 

MRI diagnostika


Za čim uspešnejše zdravljenje nevroloških obolenj smo bili prvi v Sloveniji opremljeni z magnetno resonančno diagnostiko za male živali.
 

Bolnišnična oskrba


V primeru daljšega zdravljenja bo za vašo žival dobro poskrbljeno. Vašega ljubljenca lahko brez skrbi pustite v naši bolnišnični oskrbi, saj bo v dobrih rokah naših izkušenih in prijaznih veterinarjev ter veterinarskih tehnikov.

Preventiva in cepljenja

Za dolgo in zdravo življenje vaše živali nudimo cepljenja proti kužnim boleznim, širok spekter antiparazitikov ter vaši živali prilagojene preventivne preglede.
 

Enostaven dostop


Do nas pridete zelo enostavno, saj se nahajamo blizu ljubljanske severne obvoznice in imamo urejeno lastno parkirišče.
 

Organizirano dežurstvo


V primeru potrebe po nujni obravnavi izven rednega delovnega časa imamo organizirano stalno pripravljenost.
Za nujno veterinarsko pomoč smo vam v sodelovanju z nekaterimi klinikami v Ljubljani na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu.