Veterinarski tehniki  • Darja Klančar, vet. tehnik
  • Tatjana Vrhovnik, vet. tehnik
  • Urša Brežnik Saunig, vet. tehnik
  • Monika Štucin, vet. tehnik
  • Miha Jordan, vet. tehnik
  • Amalija Marolt, vet. tehnik


Veterina za nas ni le poklic, ki ga opravljamo. Veterina je naše poslanstvo, ki mu sledimo z ljubeznijo in spoštovanjem do živali.    Za zdravje vaših domačih živali trenutno skrbimo 6 veterinarjev in 6 veterinarskih tehnikov                     


Vsak veterinar naše veterinarske bolnice je veterino za svoj poklic izbrali iz ljubezni in spoštovanja do živali.  Vsako žival, ki nam jo zaupate, obravnavamo skrbno, celostno, smo ažurni in učinkoviti.


Vašemu obolelemu ljubljencu želimo čim hitreje postaviti natančno diagnozo in mu nuditi ustrezno terapijo. Delamo z vrhunsko medicinsko opremo in sodelujemo z ustreznimi laboratoriji doma in v tujini, kar skrajšuje čas zdravljenja in nepotrebno trpljenje živali.
Naš veterinar razpolaga s širokim strokovnim znanjem iz splošne veterine, hkrati pa razvija in poglablja tudi specialna strokovna znanja s področja osebnega zanimanja. Veterinarji svoje strokovno znanje neprestano izpopolnjujemo in zagotavljamo vrhunsko zdravstveno oskrbo.


Razvijajočo se veterinarsko medicino opravljamo z idealizmom, ljubeznijo in sočutjem do vas in vaših živali na visokem strokovnem in tehničnem nivoju.

 

Za vsa vprašanja glede zdravja vaših hišnih ljubljencev smo od vas vedno oddaljeni le en telefonski klic.
Skupaj z vami smo veseli, ko žival po težki bolezni ali poškodbi okreva in veselo zaživi.